Drømme

Drømme kan være en god inspiration til at skrive. Her er 3 tips til at huske dine drømme:
1. Bed om det, når du lægger dig til at sove
2. Bliv liggende i samme stilling, når du vågner – uden at åbne øjnene. Lad drømme-billederne komme
3. Skriv drømmen ned straks – eller skriv stikord, så du kan huske drømmen, når du skal skrive den ned senere

I næsten 30 år har jeg arbejdet med mine drømme med stort udbytte. Der er visse retningslinjer. Regel nr. 1: Alt, hvad du drømmer om, viser sider af dig selv, både ting og personer. Ofte kan det at fortælle en drøm til en anden føre til, at der går et lys op for dig mht. tolkning.

I min første bog, “Drømmerejser” er der eksempler på drømmetydning vha. tegneterapi. Det har jeg også brugt selv til mine egne drømme. Min seneste bog, “En guddommelig guide til himlen” indeholder et kapitel om drømme med eksempler fra mit foredrag om emnet.

 

Forfatter: @annalund

Uddannet folkeskolelærer, EA fra CBS, Handelshøjskolen i Kbh. Lærer gennem næsten 30 år, senest som voksenunderviser. Uddannet healer, dybdeterapeut, kranio sakralterapeut. Har Klinik Lyset i Langå på 21. år. Har klienter, holder studiekreds, meditation, kurser, foredrag. Skriver spirituelle bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *