Anna Lund

Velkommen til Anna Lunds blog!

Jeg er lysarbejder og arbejder til daglig med healing, dybdeterapi og kurser. Ind imellem skriver jeg spirituelle bøger, bl.a. om de ting, jeg beskæftiger mig med i min virksomhed, Klinik Lyset i Langå.

Den første bog, Drømmerejser, udkom i 1998. Den seneste i 2015. Se Bøger.

Ø.H strand

Jeg elsker at skrive og har også skrevet digte og et eventyr. Disse tekster er ikke udgivet endnu. Min inspiration henter jeg for en stor del i naturen, især når jeg er i mit sommerhus ved havet. Jeg får også meget ind, når mediterer – og i tilstanden mellem søvn og vågen om morgenen. Der har jeg bl.a. fået titlerne på nogle af mine bøger. Nogle af dem er mere eller mindre kanaliserede.

Forfatter: @annalund

Uddannet folkeskolelærer, EA fra CBS, Handelshøjskolen i Kbh. Lærer gennem næsten 30 år, senest som voksenunderviser. Uddannet healer, dybdeterapeut, kranio sakralterapeut. Har Klinik Lyset i Langå på 21. år. Har klienter, holder studiekreds, meditation, kurser, foredrag. Skriver spirituelle bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *