Mere om Drømmerejser

Min første bog “Drømmerejser” udkom 1998 på Caluna Bogforlag. Den har farveillustrationer i form af mine kursisters og klienters tegninger fra  kurser og terapier i klinikken.

ill3fra Drømmerejser

Ill. fra Drømmerejser

ill2fra Drømmerejser

“Drømmerejser” var nogen tid undervejs efter redigeringen, fordi hverken forlaget eller jeg havde penge til trykning. Jeg søgte diverse fonde + Tipsmidlerne og fik til sidst støtte fra Tipsmidlerne, fordi jeg skrev, at min målgruppe primært var folk, der laver kurser i selvudvikling. Hurra! Så kunne vi få den trykt. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg skulle betale skat af pengene, så jeg fik en ekstra skat året efter på kr. 19.000! Nå øv, men dem måtte jeg så betale.

Ret hurtigt kom bogen ud på adskillige biblioteker, også til boghandlere. En del private har også købt den, da den også egner sig til folk, som ønsker at arbejde med sig selv. Der er anvisning på, hvordan man kan arbejde med drømme og tegninger, fantasirejser og tegninger. Det er der mange, som har meldt tilbage, at de har glæde af.
Se også http://www.kliniklyset.dk

 

Forfatter: @annalund

Uddannet folkeskolelærer, EA fra CBS, Handelshøjskolen i Kbh. Lærer gennem næsten 30 år, senest som voksenunderviser. Uddannet healer, dybdeterapeut, kranio sakralterapeut. Har Klinik Lyset i Langå på 21. år. Har klienter, holder studiekreds, meditation, kurser, foredrag. Skriver spirituelle bøger.

En mening om “Mere om Drømmerejser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *