Julefortælling 3. afsnit

I huset

Lidt efter skiltes de, og Lille Nis fulgte drengen med karamellerne. Han havde hørt de andre kalde ham Torben. Nu gik Torben op ad trappen til et stort hus og gik ind. Lille Nis nåede lige at smutte med ind, før døren blev lukket. Nu var han i et rigtigt menneskehus!

”Hej mor!” råbte Torben. ”Hej”, svarede hans mor, ”er du sulten?” ”Ja, om jeg er!” svarede Torben og satte sig ved bordet i køkkenet. Hans mor havde lige bagt boller, så han fik en lækker bolle med smør og en kop varm kakao. Det så lækkert ud, og Lille Nis’ tænder løb i vand ved synet. Men han turde ikke lade dem se, at han var der. Han kom i tanker om, at Nissemor og Nissefar nok for længst var vågnet af middagssøvnen og sikkert savnede ham, så han måtte hellere se at komme hjem.

Stille listede han ud i gangen for at smutte ud af døren. MEN! Yderdøren var blevet smækket – han kunne ikke åbne den! Han vidste ikke, hvordan man åbnede den slags døre, dem havde han aldrig set før. Nu var gode råd dyre. Hvad skulle han gøre? Fortvivlet sank han ned på gulvet i gangen. Nu mærkede han, hvor træt han var…

Fortsættes i morgen.
Se på http://www.kliniklyset.dk hvordan du deltager i lodtrækningen om en gratis healing.

Forfatter: @annalund

Uddannet folkeskolelærer, EA fra CBS, Handelshøjskolen i Kbh. Lærer gennem næsten 30 år, senest som voksenunderviser. Uddannet healer, dybdeterapeut, kranio sakralterapeut. Har Klinik Lyset i Langå på 21. år. Har klienter, holder studiekreds, meditation, kurser, foredrag. Skriver spirituelle bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *