Nyt fra Klinik Lyset og Klinik Lysets Forlag

Den 1. april 2017 var det 30 år siden jeg blev udlært som healer og fik at vide, at jeg nu selv skulle gå i gang med at heale. Det kom lidt overraskende, men jeg begyndte med mine børn, som da var teenagere. Senere måtte mine kolleger på Handelsskolen i Ballerup holde for, og flere af dem opdagede, at jeg kunne fjerne en hovedpine i løbet af et frikvarter. Så var jeg i gang.

Få år efter tog jeg uddannelsen til Dybdeterapeut – som senere blev fulgt op af en overbygning, flere kurser samme sted, uddannelsen til kranio sakralterapeut, Soul Body Fusion® practioner og senest en uddannelse i kanalisering i 2015. Denne værktøjskasse plus mine læreruddannelser og uddannelsen på CBS er grundlaget for mit professionelle virke som behandler, kursusleder og forfatter.

Jeg fejrer jubilæet ved i løbet af kort tid at udgive 2 CD’er med indtalte drømmerejser – plus at jeg har tilbud på healing måneden ud.

På søndag holder jeg workshop i mit sommerhus – der er plads til flere. Se mere på hjemmesiden. Der kan I også læse om tilbud på healing eller Soul Body Fusion. Se http://www.kliniklyset.dk

Forfatter: @annalund

Uddannet folkeskolelærer, EA fra CBS, Handelshøjskolen i Kbh. Lærer gennem næsten 30 år, senest som voksenunderviser. Uddannet healer, dybdeterapeut, kranio sakralterapeut. Har Klinik Lyset i Langå på 21. år. Har klienter, holder studiekreds, meditation, kurser, foredrag. Skriver spirituelle bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *