Om

Anna Lund har gennem mange år drevet sin virksomhed, Klinik Lyset i Langå. Hendes virke her er grundlaget for de bøger, hun skriver.

Hun er tidligere folkeskole- og handelsskolelærer, bl.a. uddannet på Handelshøjskolen i Kbh, CBS, i engelsk og tysk. I nogle år har hun endvidere været voksenunderviser og leder nu kun sine egne kurser ved siden af arbejde med klienter til healing, psykoterapi og kranio sakralterapi. Hun er uddannet Dybdeterapeut med overbygningen Dynamisk Filosofi.

Om starten på det spirituelle virke fortæller hun:

“Jeg havde ondt i ryggen gennem mange år, og ingen behandlinger inden for systemet kunne få smerterne væk, heller ikke zoneterapi og massage – alt hjalp kun for en tid. Men så kom jeg til en healer, og da begyndte der at ske noget: Smerterne forsvandt gradvis i løbet af de tre måneder, jeg gik der hver uge. Jeg fik også tydet alle mine drømme og begyndte at forstå, at jeg selv havde valgt mit liv, som det var. Så jeg måtte selv tage ansvaret for de vanskeligheder og problemer, jeg løb ind i. Mod slutningen fik jeg at vide – til min store forbavselse – at jeg nu var ‘udlært’ og selv skulle være healer.

Nå! Men så gik jeg i gang med mine teenagebørn og mine kolleger på Handelsskolen i Ballerup. En af kollegerne havde en dårlige arm, en anden led af hovedpine osv. Jeg fandt ud af, at jeg kunne kurere en hovedpine i løbet af et frikvarter på 10 minutter. Så jeg blev ret populær, men jeg følte bare, at det måtte være min mission at gøre disse ting. Jeg tolkede også både mine egne og andres drømme. Sådan begyndte det hele.

Kort fortalt endte jeg med at forlade mit gode job med pension og springe ud på dybt vand. Jeg siger ikke, det har været let, men jeg fortryder det ikke. Det har givet en mere spændende tilværelse end at være handelsoverlærer.

Efter nogle år begyndte jeg at skrive bøger om de ting, jeg beskæftiger mig med.”